italia

nu e jag i italien, kom hit i gar kvall och de e helt javla underbart.
kommer att bjussa pa skitmanga bilder nar jag kmr hem. ciao!

someday soon


det går ju sisådär med att uppdatera oftare hitills måste jag säga, men det beror på att jag en miljon grejer att göra. jag fattar ärligt talat inte hur bloggare gör för att få ihop tiden som krävs?

4:47



Photo: Julia (sister)
Boots and t-shirt second hand, checked shirt vila,
zipper bag and jacket h&m, velvet tights monki

i just want to relax


second hand boots 75 kr

style.com


changes


pics 1, 2

hej. jag håller på att fundera över förändringar med bloggen och exakt vad jag vill få med, på vilket sätt osv.
ni får ha lite tålamod för annars lär det sluta med att jag helt tappar lusten som jag gjorde nyligen. så nu ska jag tänka ordentligt innan jag börjar på riktigt igen, så att det kommer att funka i längden.

disappointed


Snälla läs det här, behöver åsikter och hjälpande tips för just nu är jag inne i en riktig bloggsvacka och osäker på om jag har ork att fortsätta.


Jag vet att jag är sämst på att blogga. Jag vet att jag just nu har noll motivation eller något som driver mig framåt överhuvudtaget.
Jag har typ inga läsare och inga som kommenterar och det är egentligen det enda som får mig att vilja blogga.
Så fort jag lagt ner mycket tid på ett inlägg får jag en kommentar av nån idiot som försöker göra reklam och det gör mig bara jävligt besviken.

Ni kommer säkert säga att jag skulle få fler läsare och kommentarer om jag bara uppdaterade oftare. Men varje gång jag försöker satsa slutar det bara med att jag blir besviken eftersom ingen läser det.

Så antingen slutar jag helt och jag vet att det inte skulle göra någon större skillnad för inte många skulle sakna mig, eller så fortsätter jag men som det ser ut nu har jag ingen aning om hur det skulle gå till.

Snälla ni fem personer eller hur många det nu är som läser den här förbannade bloggen, har ni något tips om hur jag ska få tillbaka motivationen?

RSS 2.0